KÖNNYŰFÉM FELNI újdonságok 2017
bemutatkozik a 3 új dizájn

új Perspektívák az ALCAR 3D Konfigurátorával.
üdvözöljük a 3. Dimenzióban.
KONFIGURáTOR indítása

AEZ
- cREST DARK

DOTZ
- SP5 dark
- REVVO BLACK EDT.

Neuheiten 2017
 

AEZ CREST DARK

GUnmetal Matt / POLír perem

Az osztott küllős design újragondolásA


Az osztott küllős design hosszú ideje számít klasszikusnak a felnik piacán. Az AEZ könnyűfém tárcsáinak egyik új belépője a Crest dark a 2017-es szezonra, mely ikonikus darabnak számít ebben a szegmensben. A német felnigyártó az elmúlt néhány hónapban sikeresen fejlesztette tovább a klasszikus formát. Az AEZ Crest dark sportosabb és agresszívabb megjelenést kapott, köszönhetően a dupla Y-küllőknek és a jelentősen megnövelt peremnek.

A felnihez új, "smart centre" (okos közép) névre keresztelt középrészt is fejlesztettek az AEZ mérnökei, kompaktabb és szofisztikáltabb felépítést eredményezve. A közép egy ötszöget formáz, ami egyértelműen megtöri a piacon jelenleg elérhető formák monotonitását.

Követve a jelenlegi design trendeket, az új felni matt fegyveracél bevonatot kapott. A sötét grafit borítás már önmagában trendi a stílusérzékeny autótulajdonosok körében, jó kontrasztot adva a manapság népszerű fehér, fekete és ezüst kiviteleknek. A külső perem szélének világos kiemelése - amit a szakértők csak polírozott élnek hívnak - jól elkülöníti a sötét felnit az abroncsoktól. A világos él tisztán kirajzolja a perem vonalát, a felni így optikailag is nagyobbnak tűnik. A felni elsősorban prémium kategóriás járművekre érhető el, úgy mint a Porsche Macan, az Audi A6 vagy Q5, a Volvo S90, a Jaguar XF és XE, valamint a legfrissebb Mercedes S-Class. A Jaguar F Pace modellre a felni 21 colban érhető el, a VTA (Németországban: ABE) berkein belül.

Méretek: 7,5 x 17 | 8,0 x 18 | 8,0 x 19 | 9,0 x 19 | 8,0 x 20 | 9,0 x 20 |9,0 x 21

100% TPMS-FIT
AEZ Crest dark
 

DOTZ SP5 dark

GUNMETAL FÉNYES/ POLÍR PEREM

Speciális Teljesítmény: Special Performance 5


Az SP5 felnivel a DOTZ mindent kínál egyszerre, amire egy autónak szüksége lehet az agresszív teljesítményhez. A DOTZ szokásához híven a tökéletes alapanyagot biztosítja minden autótulajdonosnak, akik nem rallye-csíkok felragasztásával képzelik el az energikus megjelenést. Az SP5 dark szériával a DOTZ teljesen hű marad eddigi termékvonalához, demonstrálva, hogy a minőségi könnyűfém felnik designjából akkor sem kell lejjebb adni, ha a cél elsődlegesen nem a csillogás, hanem az extrém agresszív teljesítmény.

Az ötküllős SP5 modern designjának legkiemelkedőtt részlete az úgynevezett háromdimenziós megjelenés. Mindezt a küllőkre applikált kiemelkedő mintázat segítségével érték el, melyek kettős, erősen technikás megjelenést anak a kerekeknek. A fegyveracél kivitel és a polírozott perem közötti kontraszt csak ráerősít a hatásra. A felni extrém konkáv felépítése a legfrissebb amerikai felnidesignokra és tuning trendekre válaszol, kihangsúlyozva a 18-20 hüvelykes méretben számos európai modellre elérhető DOTZ SP5 Speciáls Teljesítményfaktorát.

Méretek:  8,0 x 18 | 8,5 x 19 | 9,5 x 19 | 8,5 x 20 | 9,5 x 20

100% TPMS-FIT
DOTZ SP5_side web
 

DOTZ REVVO black edt.

matt fekete

Fekete >>Revvo<<LÚCIÓ

A DOTZ legfrissebb peremes designja már önmagában egy >>Revvo<<lúció. A felni által generált hatalmas érdeklődés hatására a DOTZ a kivételes osztottküllős design “black edition” kiadásával is megjelent a piacon. Köszönhetően a szemet gyönyörködtető matt-fekete kivitelének, valamint a minőségi SR3 bevonatának, az új Revvo bátran bevethető akár a téli utakon is. A rövidítés a “Salt Resistant” (sóálló) kifejezést takarja, a hármas pedig a háromrétegű bevonatot jelöli: primer réteg, festék réteg és fedőréteg. Mindez kombinálva a matt fekete bevonattal, garantáltan ellenállóvá teszi a felnit a téli utakra szórt minden jellegű csúszásmentesítő anyaggal szemben.

Legyen szó BMW 1, 3 vagy 4-es szériáról, Audi S3, A4, A5, Golf GTI-ről, vagy Nippon-Racerről – a matt fekete Dotz Revvo “black edition” stílusos megjelenést garantál a téli időszakra is. A garnitúra első-hátsó tengelyen eltérő szélességű kerekekkel is elérhető, akár 20 colos méretben. Nem lehet nem észrevenni a küllők apró, de annál jelentőségteljesebb részletét sem: a külső élek végei nem csatlakoznak a peremhez. Az így kapott konkáv design nem csak a sportosságra erősít rá, de egy további tudatos mellékhatása is van: a súlycsökkentés. Nos igen, ez maga a részletekben elrejtett revolúció.


Méretek: 7,5 x 17 | 8,0 x 18 | 8,0 x 19 | 8,5 x 19 | 9,5 x 19 | 8,5 x 20 | 9,5 x 20

100% TPMS-FIT
SR3 = Az SR rövidítés a "Salt Resistant" szókapcsolatból származik, ami só-állót jelent, míg a hármas szám a 3 rétegű festési folyamatra utal: alapozás, festés, lakk-bevonat. Az SR3 technológia tökéletes téli védelem az útszóró só okozta sérülések ellen.
DOTZ Revvo black edt